Home stories met Fré

Home stories met Fré

Stel jezelf en je gezinsleden voor:

Mijn naam is Frédérique Loevendie (Fré), ik woon samen met Maarten, die ik 5 jaar geleden heb ontmoet, en ben moeder van Billy (2 jaar oud) en Ted (8 maanden oud). Ik ben het tweede kind in een gezin van 5 en houd van grote gezinnen en kinderen. We wonen in Amsterdam Zuid, in een klein maar gezellig appartement op een plek die we allebei leuk vinden. Ik heb International Business and Languages gestudeerd en ben op vrij jonge leeftijd overgestapt van een beautybedrijf naar kindermode, toen ik nog niet eens dacht aan het stichten van mijn eigen gezin. Toch werd ik zo aangetrokken door de esthetiek van Gray Label en de persoonlijkheid en gedrevenheid van Emily om van Gray Label een breed erkend merk te maken, dat ik de baan zonder aarzelen aannam. Ik ben al 8 jaar bij Gray Label in de rol van Head of E-commerce.

Home Series Twinning Fré

Wat vind je het leukst aan je werk?

Ik werk sinds 2015 bij Gray Label en tot nu toe is er nog geen saai moment geweest :). De online wereld verandert snel, dus er zijn altijd dingen die we kunnen leren en verbeteren. We hebben een vrij klein team, wat betekent dat de lijnen kort zijn en ieders stem telt. En het is echt gaaf om voor een merk te werken waar je van houdt en in gelooft. Sinds Billy is geboren, kan ik de kleding zelf ervaren, wat zo fijn is. Hij wil niets anders dragen dan Gray Label, schreeuwt NOT COOL als ik het af en toe probeer ;).

Home Series Twinning Fré

Gray Label in één of een paar woorden?

COOL en comfortabel.

Home Series Twinning Fré

Waar ben je het meest trots op?

Persoonlijk ben ik heel trots op mezelf en mijn liefde. We hebben twee prachtige zonen gemaakt. We zitten in de fase waarin er weinig slaap is, veel zorg, wassen en organiseren. We maken altijd grapjes dat we samen met twee jonge kinderen een bedrijf runnen. Gelukkig is humor een van onze sleutels om het samen ontspannen en leuk te houden. Ik ben ook heel trots op wat we de afgelopen jaren met Gray Label hebben bereikt. We zijn gegroeid en gegroeid en samen met het team is het zo'n mooi en cool merk geworden.

Home Series Twinning Fré

Wat is jouw favoriete Gray Label-item en waarom?

Mag ik er maar één kiezen? De Dropped Shoulder Sweater is mijn favoriet voor mijn jongens (en ook voor ons). Het heeft een stevige en coole pasvorm. Ik krijg altijd complimenten als ze deze trui dragen. Ik heb ze in alle kleuren :)

Home Series Twinning Fré

Favoriete familieactiviteiten in het weekend?

We hebben een paar favoriete activiteiten :-)

Op zaterdag/zondag drinken we koffie bij ons favoriete café, Schuurmanoomkesgrassoti, en daarna gaan we naar het Cremerplein, een van de leukste speeltuinen in Amsterdam voor de kleinsten. Of we nemen eerst de fiets om koffie te halen in onze buurt bij Nana Coffee House en dan gaan we naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Of we halen koffie bij Toki in de Jordaan en gaan naar de speeltuin op de Herenmarkt met mijn vrienden en hun kinderen.

Home Series Twinning Fré