Een nieuw begin met Lavendel

Een nieuw begin met Lavendel

Wanneer het jaar in januari van start gaat, krijgt de Essential Collection van Gray Label een impuls met de nieuwe kleur Lavendel. Een zachte en frisse tint die perfect past bij de nieuwe energie van dit seizoen. Vanwege de blauwe en grijze ondertonen passen stijlen in deze kleur uitstekend bij andere essentiële kleuren zoals Nearly Black, Grey Melange en Peanut. De uniseks-collectie is beschikbaar voor baby's en kinderen van 0 tot 12 jaar. Tijdloos. Minimalistisch. Uniseks en duurzaam. 100% biologisch en GOTS-gecertificeerd.

MATCHING VOOR VOLWASSENEN

Vanwege de aanhoudende grote vraag keert de eenmalige collectie voor volwassenen terug in de nieuwe kleur Lavendel, samen met Nearly Black en Grey Melange. Met dezelfde doelen van de Essential Collection voor baby's en kinderen in gedachten, maken stijlen zoals de Dropped Shoulder Sweater, Hoodie en Pocket Tee het knuffelen in en rondom het huis opnieuw tot een fijne familieaangelegenheid.

GRAY LABEL FOOTWEAR

De Gray Label x Novestage Rainboot-collectie wordt in het lente/zomer verhaal bijgewerkt en biedt een reguliere hoge en enkelhoge pasvorm in een groot scala aan kleuren. Stijlvol, plas- en regenbestendig, zijn deze 100% natuurlijke rubberen laarzen onmisbaar in elke kindergarderobe.

Ontdek de collectie hier

SS23 Lavender Journal