Home Stories met Coco

Home Stories met Coco

We zijn ontzettend blij om Coco - personal trainer, coach en creatieve geest - en haar liefdevolle familie thuis in Amsterdam te presenteren.

Home Series Coco Sabajo - Lanen

Vertel ons een beetje over jezelf en je familieleden?

Mijn naam is Coco Sabajo-Lanen, 32 jaar oud/jong. Ik ben personal trainer en coach bij de Vondelgym, met specialisatie op het gebied van fitness/krachttraining voor en na de zwangerschap. Daarnaast ben ik ook creatief, al 8 jaar getrouwd met Pepijn Lanen (maar al 14 jaar zwaar verliefd) en trotse moeder van onze 3 kinderen; Blake (7), Mei (5) en Liu (3) en op dit moment zwanger van ons 4e kind (verwacht in mei). Ik ben de oudste van 5 broers en zussen en kom uit een zeer grote en liefdevolle familie, wat een van mijn grootste zegeningen en vreugdes in het leven is. Pepijn en ik ontmoetten elkaar in 2008 toen ik bij Patta werkte en we allebei gewoon in Amsterdam woonden. We hadden verschillende gemeenschappelijke vrienden en zodra we elkaars radar bereikten, was het eigenlijk al besloten - we werden stapelverliefd op elkaar en zijn sindsdien onafscheidelijk. Het is een heel "klef" verhaal, dat weet ik, maar het is de waarheid en het is van ons.

Home Series Coco Sabajo Lanen

Waar woon je en hoe zou je je buurt beschrijven?

We wonen dicht bij het Vondelpark. Onze buurt is zeer kindvriendelijk en net als elke andere buurt in Amsterdam heeft het min of meer zijn eigen ecosysteem met lokale, niet-ketengebonden cafés, kleine restaurants, supermarkten, enz. Ik vind het leuk dat buren in elkaar investeren en dat iedereen min of meer elkaar "kent".

Favoriete plek thuis en waarom?

Waarschijnlijk onze slaapkamer - de kamer bestaat in feite uit ons bed, dat op maat gemaakt is en ons en al onze kinderen past. Het is de plek waar we de weekendochtenden het meest samen doorbrengen als we uitslapen, en ze vinden het geweldig dat we allemaal samen daar kunnen zijn als het ochtendlicht binnenkomt. Daar, of onze eettafel waar we tijd besteden aan eten - onze op een na favoriete bezigheid, ooit.

Home series Coco Sabajo Lanen

Wat vind je leuk aan Gray Label?

De kwaliteit, tijdloosheid, het comfort dat het geeft en brengt. Ik heb nog steeds enkele Gray Label-items uit de tijd dat ons eerste kind werd geboren, die ons binnenkort geboren baby zal dragen - dat is pas duurzaamheid.

Home series Coco Sabajo Lanen

Favoriete gezinsweekendactiviteit?

  • Rustige en zoete ochtenden, tijd nemen en maken voor een gezamenlijk ontbijt.
  • Koffie halen bij onze favoriete Zizou en onze vrienden met hun kinderen zien die onze kinderen hun hele leven al kennen (gezond).
  • In de auto stappen en naar een strand of natuurgebied rijden voor wandelingen met de kinderen - ze zijn goede wandelaars, en er is zoveel te zien door hun ogen. Genieten dat we dit nog steeds als gezin van 5 kunnen doen, binnenkort hebben we echter een 7-zitter nodig, dus aanbevelingen worden op prijs gesteld.. (manifesteren)
  • Door het Vondelpark wandelen op weg naar de ZUIDERMARKT waar mijn oma haar zelfgemaakte Indonesische eten verkoopt waarmee we allemaal zijn opgegroeid (ze is er om de twee weken). Ook een ontmoetingsplek voor een groot deel van mijn familie en vrienden - eten verbindt.
  • Op zondag is het tv-dag bij ons thuis en maken we een groot bed van de woonkamer en kijken we samen een film, de kinderen en ik raden alles aan wat is gemaakt door Studio Ghibli.

Home series Coco Sabajo Lanen

Home series Coco Sabajo Lanen