Home Stories met Tessa

Home Stories met Tessa

Vertel ons iets over jou en je familie?

Mijn naam is Tessa van de Laar. Ik woon samen met de liefde van mijn leven, Richard. Ons huis bevindt zich in een kleine stad genaamd Monnickendam, ten noorden van Amsterdam. We hebben elkaar oorspronkelijk op kantoor ontmoet als collega's en zijn daar verliefd geworden... We vertellen nog steeds graag verhalen over het bedrijf en vooral over mode, omdat dat ons na aan het hart ligt. Ik ben moeder van Josephine en stiefmoeder van Faas. Josephine is een kleine lieverd van 3,5 jaar oud. Ze wordt vaak betrokken bij de Gray Label-campagnes :). Faas, al een tiener, is de beste zoon die ik me kan wensen. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, en het is geweldig om te zien hoe ze samen opgroeien.

 

Gray Label Tessa Home StoriesHoe ben je in de mode terechtgekomen?

Ik ben letterlijk in de mode geboren. Al op jonge leeftijd hielp ik mijn vader in zijn modewinkels. En ik hield van elk deel ervan. Ik ben een echte ondernemer en gedij het beste als ik een bedrijf en een merk verder kan uitbouwen.

Wat is jouw rol bij Gray Label?

Ik ben Sales Manager voor de groothandel en detailhandel. Mijn belangrijkste doel in deze rol is om de groothandel en detailhandel van Gray Label naar een hoger niveau te tillen. Samen met mijn team bouw ik een solide distributienetwerk op waarin Gray Label schittert. Altijd op zoek naar langetermijnpartnerschappen met partners die echt passen bij de visie van Gray Label.

Gray Label Home Stories Tessa

Waar bevindt zich jouw kantoor en hoe is de omgeving?

Het hoofdkantoor van Gray Label bevindt zich in een mooie buurt in het westen van Amsterdam. Onze straat oogt gezellig met veel bomen en kleine restaurants. Het staat ook bekend als de "Geboortestraat" en herbergt een beroemde verloskundigenpraktijk. Ik zou me geen betere locatie kunnen voorstellen.

Gray Label Tessa Home Stories

Hoe begin je je dag?

Elke ochtend begin ik mijn dag met een latte in mijn favoriete café, dat net om de hoek van ons kantoor ligt. Ik heb wat tijd nodig om bij te komen na de ochtendroutine, Josephine naar de kinderopvang te brengen en me door het drukke openbaar vervoer te worstelen op weg naar kantoor.

Gray Label in één of enkele woorden?

Tijdloos, comfortabel, duurzaam, puur.

Gray Label Home Stories Tessa

Waar ben je het meest trots op?

Afgezien van het feit dat ik moeder ben van Josephine, ben ik vooral trots op onze pilotwinkel in de Negen Straatjes van Amsterdam. We horen verhalen van klanten die rechtstreeks vanaf de luchthaven naar onze winkel reizen om kleding en cadeautjes voor hun kleintjes te kopen. We combineren Gray Label-kleding met cadeaus en andere coole dingen. Het is de perfecte manier om het hele Gray Label-universum te ervaren.

Gray Label Tessa Home Stories

Wat is jouw favoriete item van Gray Label en waarom?

Het meest waardevolle stuk uit de collectie is voor mij de Newborn Suit, omdat het het eerste kledingstuk is dat een pasgeborene draagt. Het is het perfecte cadeau en de schattigste outfit voor de eerste weken in het nieuwe leven van je baby.

Gray label Home stories Tessa

Favoriete weekendactiviteit met Josephine

Ik hou ervan om samen met Josephine in de woonkamer op muziek te dansen. Haar glimlach en energie verlichten mijn dag. 's Avonds sluiten we onze dag af met yoga. Yoga met kinderen is zo leuk en ontspant lichaam en geest voor het slapengaan.

Gray Label Tessa Home Stories