Customer Service & RNTD Service Manager


Gray Label ontwerpt, produceert en verkoopt biologische kinderkleding en accessoires. Het merk is tien jaar geleden opgericht door Emily Gray, vanuit de wens rust te brengen in de hectische wereld van kindermode door minimalistische collecties te ontwerpen waarin de puurheid van een kind het beste naar voren komt. Gray Label streeft ernaar om duurzame en verantwoorde werkwijzen in al hun processen te integreren. Het merk gebruikt biologisch katoen en werkt met 100% GOTS gecertificeerde fabrikanten. Naast een webshop en een flagshipstore in Amsterdam, wordt Gray Label verkocht in meer dan 150 winkels wereldwijd. Zie ook www.gray-label.com.

Het hoofdkantoor van Gray Label is gevestigd in het centrum van Amsterdam en wordt bemand door een middelgroot team dat professioneel, energiek en praktisch ingesteld is.

De verhuurservice RNTD bestaat inmiddels één jaar en is hard aan het groeien. Om deze expansie goed bij te houden zoeken we iemand die de dagelijkse operatie gaat draaien en verder optimaliseren. In combinatie met de rol van customer service representative. Waarin je ons gezicht richting de consument bent en de spil in het web tussen de klant, logistiek en Ecom.

Een goede en uitdagende mix tussen enerzijds communicatie met de consument en anderzijds het zelfstandig operationeel runnen van RNTD.

Customer Service (50%):

Als Customer Service manager ben je verantwoordelijk voor de klantenservice van de webshop van Gray Label. Dat betekent, dagelijks contact met de consument onderhouden mbt bestellingen en product gerelateerde vragen.

Verhuur Service (50%):

In deze rol run je zelfstandig de dagelijkse operatie rondom de duurzame verhuur service RNTD. Je bent een belangrijk onderdeel in de verdere groei van de service.

Dit bestaat uit:

  • Verwerken bestellingen
  • Customer Service
  • Product Kwaliteitscontrole
  • Voorraad beheer & optimalisatie

Jouw profiel

  • Minimaal MBO of HBO afgestudeerd
  • Een enthousiaste, service gerichte aanpakker
  • Talenkennis: goed in Engels en Nederlands zowel sprekend als op schrift, andere talen is een pré
  • Affiniteit met kindermode en duurzaamheids concepten is een pré Iemand die het fijn vindt en het aan kan om binnen een klein team verantwoordelijkheid te dragen.
  • Fulltime beschikbaar of parttime verdeeld over 5 dagen


Wat bieden wij

Gray Label biedt een unieke en uitdagende functie in een jong en enthousiast team waar je een sterke en leerzame bijdrage aan kunt leveren. Er heerst een prettige ondernemerscultuur. Denk jij dat deze rol iets voor jou is dan ontvangen we graag je motivatie via wijnand@gray-label.com