Stagiaire E-commerce

Ben jij commercieel, digital minded en perfectionistisch, heb je gevoel voor merkbeleving en ben je een echte aanpakker? Heb jij interesse in E-com, Duurzaamheid en Fashion? Dan is dit de stageplaats voor jou!

Waar

Gray Label, organic apparel for the little minimalist, is een jong en dynamisch bedrijf en is volop in ontwikkeling. Met o.a. 50 wholesale partners wereldwijd, een eigen winkel in Amsterdam, een goedlopende webshop en de recentelijk gelanceerde verhuurservice RNTD is er geen dag hetzelfde en valt er altijd iets te leren. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zin heeft om alle ins-en outs van Gray Label te ontdekken en bij te dragen aan de groei.

Wij zijn op zoek naar een E-Commerce Stagiaire die ons Online Team wil komen versterken vanaf januari/februari! 

Wat 

Als E-Commerce Stagiaire houd je je bezig met alle werkzaamheden rondom de Gray Label Webshop, focus je je op de Customer Experience en beantwoord je de online klantvragen op een zo goed mogelijke manier.

Werkzaamheden

Als E-Commerce Stagiaire ben je onderdeel van het Online Team. Je bent betrokken bij alle dagelijkse werkzaamheden en bent o.a. verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden.

Vereisten

Periode

Januari/Februari  t/m eind juli 2021

Interesse?

Stuur voor 20 december 2020 je CV en motivatie via de onderstaande button.

Shopping cart