Search
>

Financieel Manager

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Financieel Manager

Startdatum: April / Mei 2023
32/38 uur per week

Over Gray Label:

Gray Label bestaat sinds 2011. Vanaf het begin heeft onze ontwerpfilosofie altijd kinderen op de eerste plaats gezet. We creëren tijdloze, minimalistische en comfortabele collecties waarin kinderen hun ware zelf kunnen zijn. Geen teddy's of prints, wel zacht gekleurde Essentials die makkelijk te mixen en matchen zijn, gemaakt van het beste biologische katoen dat verkrijgbaar is.


Wij streven ernaar om onze invloed op het milieu te minimaliseren. Ons uitgangspunt is om items van hoge kwaliteit te produceren die meerdere levenscyclus meegaan. We promoten dat ze circuleren onder broers, zussen, familie en vrienden. 


We combineren duurzaam design met een niet-aflatende nadruk op duurzame en sociaal verantwoorde processen. Elk Gray Label-artikel draagt het GOTS- certificeringslabel en in onze samenwerkingsverbanden werken we alleen met partnerbedrijven die dezelfde ethische doelen nastreven. Ons team werkt elke dag hard aan het vinden van nieuwe mogelijkheden en het verbeteren van wat we al doen.


Onze productcategorieën variëren van kleding, schoenen, ondergoed en accessoires voor baby's, peuters en kinderen van 0 tot 12 jaar. Naast een succesvolle webshop en meer dan 150 buitenlandse verkooppunten, runnen we een eigen brandstore in het centrum van Amsterdam.

Wat bieden wij:

Gray-Label is een jong en dynamisch bedrijf waar creativiteit, een goed bedrijfsresultaat en collegialiteit hand in hand gaan. We zijn, met elkaar, elke dag bezig om op een creatieve maar verantwoorde manier ons marktaandeel te vergroten. Ideeën worden met elkaar gedeeld, besproken en waar mogelijk, uitgevoerd. Dit zorgt voor een uitermate uitdagende en prettige dynamiek in het team

Onze verkooppunten bevinden zich letterlijk verspreid over de hele wereld, wat zorgt voor een internationaal karakter.

Wij houden kantoor in een mooi pand in Amsterdam Oud-West.

Wat zoeken wij:

Taken en verantwoordelijkheden

De Finance Manager heeft oog voor detail en is gestructureerd. Je bent de spin in het web en zorgt dat Gray Label door kan blijven groeien. Daarnaast verzorg je het opstellen van rapportages voor de CEO en het Management Team en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van de financiële administratie (crediteuren-, debiteurenadministratie, grootboek en bank- en kasadministratie).

Meer specifiek:

Profiel

Vereiste werkervaring

Minimaal 5 jaar werkervaring met bovengenoemde werkzaamheden

Functie eisen

Minimaal HBO denk- en werkniveau. 


Wat we bieden


Stuur je motivatiebrief en CV naar hans@gray-label.com.

Shopping cart

Close cart