Allround RNTD/Marketing Stagiair(e)

Ben jij commercieel en perfectionistisch, heb je gevoel voor merkbeleving en ben je een echte aanpakker? Heb jij interesse in Marketing, Duurzaamheid en Fashion? Dan is dit de stageplaats voor jou!

Waar?

Gray Label, organic apparel for the little minimalist, is een jong en dynamisch bedrijf en is volop in ontwikkeling. Met o.a. 50 wholesale partners wereldwijd, een eigen winkel in Amsterdam, een goedlopende webshop en de recentelijk gelanceerde verhuurservice RNTD is er geen dag hetzelfde en valt er altijd iets te leren. Daarom zijn we op zoek naar iemand die zin heeft om alle ins-en outs van Gray Label te ontdekken en bij te dragen aan de groei.

Wat?

In deze rol ben je deel van het kleine Gray Label teamen ondersteun je waar nodig bij de dagelijkse operatie, die bestaat uit:

Het runnen, monitoren, optimaliseren en groeien van RNTD (verhuur service)

Het bedenken, ontwikkelen en plannen van marketingcampagnes;

Hiernaast speel je in op adhoc aanvragen, waardoor je een compleet beeld van de hele RNTD/marketingstrategie krijgt.

Jouw profiel


Wat bieden wij jou?

Gray Label biedt een unieke en uitdagende stageplaats in een jong en enthousiast team waar je een sterke en leerzame bijdrage aan kunt leveren. Er heerst een ondernemerscultuur. Denk jij dat dit iets voor jou is dan ontvangen we graag je motivatie via linda@gray-label.com.

Shopping cart